descriptionПро раду supervisor_accountЧлени ради calendar_todayЗаходи createЗвернення assignmentДокументи new_releasesНовини photo_size_select_actualФото perm_contact_calendarКонтакти

Глави церков запрошують на телемарафон «Сім’я на карантині»

Вже 5 років поспіль за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій в Києві проходить Всеукраїнська хода на захист прав дітей та сімей. Цього року ця громадська акція відбудеться у форматі телемарафону.

Релігійні діячі різних конфесій запрошують усіх долучитися до перегляду телемарафону «Сім’я на карантині» у неділю, 6 червня о 17:00 на телеканалі «Надія» у прямому ефірі: tv.hope.ua/uk/live

У телемарафоні візьмуть участь глави церков і релігійних організацій, відомі експерти, психологи та лідери думок. У програмі – інтерактивні конкурси, розіграші призів, спілкування з глядачами, цікава інформація, а також корисні дієві поради від учасників ефіру.

Мета акції – привернути увагу суспільства та влади до моральних і духовних основ родини і шлюбу як союзу чоловіка і жінки, які необхідні для гармонійного виховання та здорового розвитку дітей.

Сім'я – це основа міцної та процвітаючої держави. Сім’я – безцінний дар і єдине справжнє багатство. Телемарафон покликаний допомогти кожній сім’ї створити атмосферу любові, взаємоповаги, довіри та прийняття для кожного члена родини, особливо під час непростих випробувань в умовах карантинних обмежень.

Організатором події виступає Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій, а також партнери – громадські та благодійні організації України.